Velkommen skal du vera, legg igjen eit spor så finn eg vegen inn til deg!

oppbevaring

Månedens tema i BoligPluss-utfordringen er Oppbevaring. "Vis oss dine smarteste løsninger for oppbevaring" oppfordrar boligpluss-jentene. Her er mitt bidrag :)

Standard garderobar har alltid hyller øverst oppe, eg  likar ikkje desse hyllene der oppe som ein må ha krakk for rekke opp til og som bare blir fyllt opp med ting ein til slutt ikkje veit at ein har.
Så i garderoben har eg garderobestang øverst til tunika, cardigans i mitt skap og til skjorter i mannen sitt skap. Eg må strekke meg litt på tå for å rekke opp, men eg synes plassen blir bedre utnytta slik. Over den øverste skuffen er ei glasshylle, på den har eg smykker, vekslepengar o.l. På veggen (som de ser i spegelen på bildet) har eg festa to kjøkkenstenger som fungerer som mellomstasjon for kle. På bildet ser de også ei gammal kiste som me oppbevarer baggar og sekkar i.Stem gjerne på meg HER om du har lyst :)


4 kommentarer:

 1. Fin og smart oppbevaring!
  Veldig lurt med de stengene:-)

  Takk for koselig kommentar! Skapet er et bruktfunn, ja:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Stilig bilde, fekk virkelig fanga mange detaljar der!
  lykke til med utfordringen :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg igjen nokre ord til meg :) eg måtte dessverre stenge for anonyme komentarar då det kom mykje spam-komentarar.
Nyt dagen :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...