Velkommen skal du vera, legg igjen eit spor så finn eg vegen inn til deg!

da so sku vå gjort

Historien om Alle, Ingen, Noen og Enhver
Det var et viktig arbeid som skulle utføres 
og Alle var sikker på at Noen skulle gjøre det. 
Enhver kunne ha gjort det, men Ingen gjorde det.

Noen ble sint på grunn av dette, 
for det var Alles jobb. Alle trodde Enhver kunne utføre det,
men Ingen forstod at Alle ikke ville gjøre det.

Det endte med at Alle bebreidet Noen da Ingen gjorde hva Enhver kunne ha gjort.

I dei fleste heimar er det nok ein del ugjorte ting rundt om i krikar og krokar, Ein av dei ugjorte tinga her i huset har vore å skifte vannlås på kjøkkenvasken. Vasken var levert med feil vannlås, noko me ikkje oppdaga før etter at den vart montert. Den funka jo forsåvidt heilt fint, det var bare det at i benkeplata var det laga hol til oppløftsventilar. Ikkje så veldig stilig med to svarte hol ved sida av vasken. MEN den riktige vannlåsen har me likevel hatt liggande i snart to månadar... nokon som kjenner seg at??
Så no har eg alså fiksa det heilt sjølv :) :) godt nøgd med eigen innsats kan eg no berre løfte litt i ein spake for å tømme ut vaskevatnet, istaden for å rote rundt etter ventilen i gloheilt vatten! Små sjølvforskylte  gleder er heilt supert!

men so e da og noko med å ha vet te å spør om hjelp te da ein verkeleg ikkje kan klare sjølv og...
Så eg lura på om nokon kan fortelle meg korleis eg får vekk rammene rundt bildene i innlegga og på bildene ved sida. Her trykt og trykt i oppsettet men EG FÅR DA IKKJE  TE! gah! nokon som har eit råtips?

10 kommentarer:

 1. Hihi.. ja sånn kan det også sies! Her er i huset er det "arbeidsfordelingskurs" hele tiden! Her er vi alle, ingen, noen og enhver alle sammen til til tider! Eller ikke så mye meg selv da ;) For som regel er det vel jeg som til slutt ender opp med å gjøre dèt likevel.
  Ja ja sånn går nu dagan...

  Fine lørdag til deg

  Ps! takk for hyggelige kommentarer hos meg, setter pris på det!

  -Klem Kjersti-

  SvarSlett
 2. Morsom lesing - og så sant så sant:)
  Liker bloggen din, og legger meg til som følger:)

  En finfin lørdag til deg:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 3. takk for hyggelig ord inne hos meg :-)
  tittet litt nedover på bloggen din og ble nyskjerrig på mer .....la meg til som følger.
  ble helt imponert over utsikten deres....hvor bor dere?

  ang. pæren....det er en utrilig sokkel på den, så jeg vet ikke om det finnes lenger.....tror denne kommer fra jernbanen.

  klem tone

  SvarSlett
 4. Herlig lesning!

  Må bare takke deg for fine spor, som du har lagt igjen hos meg. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å besøke deg, den tida vet du - strekker ikke til.

  Happy søndag!
  -Maiaklem

  SvarSlett
 5. Hei!

  Tusen takk for hyggelig hilsen!

  For å gjøre endringer på kantlinjer og lignende går jeg først inn på UTFORMING. Så klikker jeg på linken til Template Designer øverst på linjen. Da får jeg opp et nytt vindu hvor jeg velger AVANSERT. Så klikker jeg på KANTFARGE, deretter FARGER FRA DENNE MALEN, og så velger jeg hvit, og rammene forsvinner:-)
  Håper du får det til!

  SvarSlett
 6. Tihi;) selvgjort er velgjort!
  Godt jobba!
  fin blogg, legger meg til som følger:)
  klem nina

  SvarSlett
 7. Hei på deg! Du skriver så godt :-) Kjenner meg igjen i det du forteller :) Ofte best å ta saken i egne hender ;-) Kjøkkenet ser kjempe fint ut.

  Ha en god kveld.
  Klem fra Monica :)

  SvarSlett
 8. Ja - her sker det også at ting ikke bliver gjort med en gang.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 9. en særdeles velkjent historie jeg nikker og ler gjenkjennede igjen av hver gang!Det er best å gjøre ting selv har jeg også funnet ut,istedet for å vente,vente og vente!!!!Og du er kjempeflink med rørleggeregenskaper og greier - imponert!!!!
  Håper du får hjelp med de rammene,det er nok noe med innstiliingene men det har du nok også skjønt....du får bare prøve deg frem!!!
  Ønsker deg en flott helg,skinner solen på deg også i dag?
  Toveklem:)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for gode ord alle sammen! Har prøvd å endre fargene til hvit men likevel er det en liten skygge rundt bildene ? kanskje jeg må velge en annen mal for å få det helt bort... Fin helg til dere alle sammen! nå tror jeg at jeg har kikket innom alle som har lagt igjen spor til meg her inne! SÅÅÅ gøy å finne nye blogger på den måten :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg igjen nokre ord til meg :) eg måtte dessverre stenge for anonyme komentarar då det kom mykje spam-komentarar.
Nyt dagen :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...